torsdag 25 mars 2010

simon och thomas igen..

vem vågar släppa lös dessa designers i sitt hem, det måste vara modiga själar...att se hur ett hem förvandlas i regnbågens alla färger kan inte BARA va roligt tänk er att få lila väggar och randigt i hela färgskalan..för min del skulle jag tycka att de förstör och inte förgyller.

5 kommentarer:

  1. Hej,
    min åsikt är att såna program a la docusåpor utnyttjar människor som törstar efter uppmärksamhet och som till vilket pris som helst vill synas i TV.

    Så fin Singer i ditt tidigare inlägg!

    Trevlig helg!

    Kram, Nicole

    SvaraRadera
  2. Jag missade det avsnittet, gillar faktiskt det programmet :)

    Kram Heleena

    SvaraRadera
  3. Har inte sett något av dem...har bara hört att de är hysteriska med färger! Jag gillar ju färger....men nån måtta får det ju vara! Jasså kan Ni inte börja Maja än.....snart så! Ha en fortsatt fin vecka och en underbar påsk,
    kram Anne-Lee

    SvaraRadera
  4. Åhh Lisbeth vad jag håller med. En vuxen kvinnas hem,som dessutom är av den försiktiga sorten,blir perfekt för hennes 16 åriga dotter eller son. Jag led med henne men hoppas naturligtvis att hon blev nöjd. Jag är då skeptisk till de sista avsnitten.
    Kram, Nina

    SvaraRadera
  5. Nej, jag skulle nog aldrig låta någon komma in och göra om totalt. Däremot kan de få hjälpa till med någon grej som man själv bestämt... Annars får det vara.
    Kram
    MArie

    SvaraRadera