tisdag 9 mars 2010

gästrum för två...







vi har ett gästrum nere..inrett i romantisk stil, våra gäster brukar sova gott där, egen toa, snart har vi 30-tals rummet färdigt, där finns plats för en gäst...

8 kommentarer:

  1. Hej,
    se så mycket fint du har i min stil....gillar ju stilmöbler jag! Vad fint du har klätt om fåtöljen...bra jobbat!
    Här är det alltid mörk inredning...gillar ju de färgerna...de orientaliska färgerna...bondromantik! I det här hemmet tillsammans med våra möbler blir det fint. Tittar och njuter av alla ljusa hem...fräscht!

    kram Anne-Lee

    SvaraRadera
  2. Ingår frukost i priset???? ;-) Kram Annika

    SvaraRadera
  3. Annika: Svar ja..hos gäller alltid helpension..

    SvaraRadera
  4. Hejsan...såg kommentaren hos kusin Annika och jag är nyfiken förstås..kikar in här hos dej och ser ett mycket trevligt och vackert gästrum....läser vidare hos dej och kommer ihåg att jag läste om att din man gjorde en hjärtop. i Örebro..kanske är det en precis sån op. som min far kom hem ifrån igår...och inte får göra någott på tre månader??..piggnade din karl till snabbt?..Lite fundersam blir man men det tar väl sin tid föratår jag det är ju ändå hjärtat...
    Pia i stan

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att du tittade in hos mig så jag kunde hitta hit.. Vilken otroligt fin dockvagn, vilken lycka för dig att du sparat den.. Önskar jag kunde få tag i en sådan till mina barn.

    Kram Evelina

    SvaraRadera
  6. Åh så underbart fint du har det.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  7. Hej Lisbeth,
    Tack så mycket för att du tog dig en titt in till mig. Sovrummet ser ju sååå mysigt ut. Jag får minnen tillbaka till när jag och min syster delade rum på olika semester orter och låg uppe och bubblade halva natten. Nu ska jag titta vidare inne hos dig.
    Kram, Nina

    SvaraRadera
  8. Snyggt och stilfullt, men det visste jag redan att du hade <3
    Kram

    SvaraRadera